Klobásy
Zobrazen 1. – 6. z 12 výsledků
-
Klobása s papričkami Jalapeňos
Složení: Vepřové maso (72%), voda, jedlá sůl, česnek, jalapeňo papričky (0.3%), stabilizátor: E 250, E 451, koření, dextróza, zvýr. vůně a chuti: E 621, extrakty koření, aroma, kouřové aroma
Více podrobností -
Klobása se sýrem
Jedinečná klobása s kousky sýra Eidam a vysokým podílem masa. Klobása je oceněná Českou chuťovkou. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Bítešské kolečko
Klobása s vysokým podílem masa s nádechem česneku a směsi koření. Pro svou kvalitu obdrželo ocenění Vysočina – Regionální produkt.
Více podrobností -
Spišská klobása
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu s jemným nádechem po paprice. Vhodná i na grilování. Klobása je oceněná Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Bačovská klobása
Jedinečná klobása, která je obalená v karamelovém barvivu (v kuléru). Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Šunková klobása
Klobása vyráběná z mletého masa, dochucená směsí ingrediencí jako jsou bylinky i česnek.
Více podrobností