Klobásy
Zobrazen 7. – 12. z 12 výsledků
-
Myslivecká klobása
Harmonicky kořeněná klobása se strukturovanou mozaikou a originální směsí koření. Pro svou jediněčnost získala ocenění Česká chuťovka. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Bítešská klobása – TOP
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu. Má originální chuť po použité originální směsi koření, podtrženou zauzením na bukovém dřevě. Pro své nesporné kvality získala řadu ocenění, včetně prestižní České chuťovky. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Papriková klobása
Klobása tvořená z vepřového a hovězího masa s nepravidelně rozloženou vložkou ze sádla s přídavkem soli, koření a papriky.
Více podrobností -
Bítešská cigára
Jemně uzené, šťavnaté cigáro s jemným nádechem papriky v tenkém střívku. Vhodná i na grilování. Pro svou kvalitu obdržela ocenění Vysočina – Regionální produkt.
Více podrobností -
Špekáčky – TOP (Vepřové střívko)
Špekáčky jsou vyráběny podle původní receptury zaregistrované v rejstříku EU. Jsou šťavnaté, příjemné jemně kořeněné, s malými kousky špeku, v přírodním střívku. Špekáčky jsou ručně vázané a obsahují min. 80 % masa.
Více podrobností -
Řezníkova klobása
Klobása s vysokým podílem masa, vyráběná podle receptury našich dědů. Je šťavnatá a jemně kořeněná. Výborná na grilování i za studena.
Více podrobností