Polévky ve skle
Zobrazen 1. – 6. z 8 výsledků
-
Frankfurtská polévka s uzeninou
Masový vývar, jemné párky (vepřové maso (41%), vepř. sádlo, voda, jedlá sůl,česnek, bram. škrob, stab.: dusitan sodný, Trifosforečnan, antioxidant: Erythorban sodný, směs koření,citrusová vláknina), vařené brambory, cibule, vepřové škvařené sádlo, pšeničná mouka ,slanina, mletá paprika, jedlá sůl, česnek, polévkové koření (soja), petržel , černý pepř .
Více podrobností -
Česneková polévka
Masový vývar, vařené brambory, pšeničná mouka, jemné párky (vepřové maso (41%), vepř. sádlo, voda, jedlá sůl, česnek, bram. škrob, stab.: dusitan sodný, Trifosforečnan, antioxidant: Erythorban sodný, směs koření, citrusová vláknina), cibule, jedlá sůl, česnek, polévkové koření (soja), sušený gluozový sirup, aroma, petržel, cukr, majoránka, kmín.
Více podrobností -
Dršťková polévka pikant
Vyráběna podle tradiční receptury z výběrových drštěk a vepřového masa. Vyznačuje se typickou chutí s jemně pikantním nádechem. Je oceněná Českou chuťovkou 2019. Stačí ohřát a můžete servírovat.
Více podrobností -
Gulášová polévka
Vyráběna podle tradiční receptury s kousky masa a brambor, dochucená česnekem a majoránkou. Je oceněná Českou chuťovkou 2019. Stačí ohřát a můžete servírovat. Porce je vhodná pro dvě osoby.
Více podrobností -
Zabijačková polévka
Typicky zabijačková polévka z vývaru, vepřové krve, krup, cibulky, ochucená česnekem, solí, pepřem a majoránkou.
Více podrobností -
Zelná polévka
Tradiční polévka ze zelí, brambor a cibule.
Více podrobností