Uzená masa
Zobrazen 1. – 6. z 8 výsledků
-
Bítešský šál – upravený
Bítešský šál je vyráběn z výběrové vepřové kýty pokrytý tenkým plátkem špeku, který dodává výrobku nezaměnitelnou chuť a vůni po zauzení na bukovém dřevě.
Více podrobností -
Uzená krkovice bez kosti – upravená
Zauzená krkovice s charakteristickou chutí uzeného masa, na povrchu do zlatova zauzená na bukovém dřevě.
Více podrobností -
Uzený bok bez kosti – upravený
Zauzený bok bez kosti, na povrchu do zlatova zauzen na bukovém dřevě.
Více podrobností -
Uzená plec bez kosti – upravená
Vyuzená vepřová plec na bukovém dřevě s charakteristickou zlatavou barvou.
Více podrobností -
Uzená slanina
Slanina vyráběná z vepřového hřbětu, uzená na bukovém dřevě.
Více podrobností -
Uzené koleno s kostí
Vepřové zadní koleno uzené do zlatova na bukovém dřevě.
Více podrobností