Výrobky na gril
Zobrazen 1. – 6. z 17 výsledků
-
Spišská klobása 270 g
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu s jemným nádechem po paprice. Vhodná i na grilování. Klobása je oceněná Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Bítešská klobása 250 g
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu. Má originální chuť po použité směsi koření, podtrženou zauzením na bukovém dřevě. Pro své nesporné kvality získala řadu ocenění, včetně prestižní České chuťovky. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Myslivecká klobása 250 g
Harmonicky kořeněná klobása se strukturovanou mozaikou a originální směsí koření. Pro svou jediněčnost získala ocenění Česká chuťovka. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Šunková klobása 250 g
Klobása vyráběná z mletého masa, dochucená směsí ingrediencí jako jsou bylinky i česnek.
Více podrobností -
Bačovská klobása 270 g
Jedinečná klobása, která je obalená v karamelovém barvivu (v kuléru). Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Špekáčky TOP (přírodní střevo) 370 g
Špekáčky jsou vyráběny podle původní receptury zaregistrované v rejstříku EU. Jsou šťavnaté, příjemné jemně kořeněné, s malými kousky špeku, v přírodním střívku. Špekáčky jsou ručně vázané a obsahují min. 80 % masa.
Více podrobností