Výrobky s cechovní normou
-
Řezníkova klobása
Klobása s vysokým podílem masa, vyráběná podle receptury našich dědů. Je šťavnatá a jemně kořeněná. Výborná na grilování i za studena.
Více podrobností -
Eso párky (Skopové střívko)
Jemné párky z vepřového a hovězího masa ve skopovém střívku. Na skusu je cítit jemné křupnutí.
Více podrobností -
Párky Gurmán
Párky s hrubozrnnou mozaikou tvořenou libovými i tučnějšími kousky masa na řezu s jedinečným kořením. Jsou oceněny Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Bítešská cigára
Jemně uzené, šťavnaté cigáro s jemným nádechem papriky v tenkém střívku. Vhodná i na grilování. Pro svou kvalitu obdržela ocenění Vysočina – Regionální produkt.
Více podrobností -
Bítešská klobása – TOP
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu. Má originální chuť po použité originální směsi koření, podtrženou zauzením na bukovém dřevě. Pro své nesporné kvality získala řadu ocenění, včetně prestižní České chuťovky. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Spišská klobása
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu s jemným nádechem po paprice. Vhodná i na grilování. Klobása je oceněná Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Kabanos
Kabanos s hrubozrnnou mozaikou tvořenou libovými i tučnějšími kousky masa na řezu s jedinečným kořením, vyráběný podle staré receptury. Je oceněn Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Tlačenka selská
Tlačenka s vysokým podílem masa, tvořená většími kousky masa, příjemně kořeněná. Vynikající s octem a cibulí.
Více podrobností -
Bítešská paštika hrubá
Hrubozrnná paštika domácího typu tvořená jemnou spojkou a hrubou vložku tvořenou vepřovými játry, vepřovým masem a speciálním kořením, které dodává výrobku nezaměnitelnou vůni a chuť. Je oceněna i Českou chuťovkou 2019.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Babiččina paštika
Babiččina paštika je originální bítešská paštika domácího typu hrubozrnné konzistence. Vyrábí se podle rodinné receptury z výběrového vepřového masa a vepřových jater. Vyznačuje se jedinečnou chutí prémiové paštiky. Je oceněna i Českou chuťovkou.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Bačovská slanina
Výběrový uzený bok té nejvyšší jakosti, se vzhledem a chutí typickými pro klasické domácí uzené. Pro svou lahodnou chuť po zauzení na bukovém dřevě byl oceněn prestižní Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Bačovské uzené kýta
Vepřová kýta zauzená na bukovém dřevě, která se pro svou šťavnatost a chuť rovná klasickému domácímu uzenému.
Více podrobností -
Listové těsto 400 g
Těsto vyráběné podle dochované rodinné receptury. Je z výběrové pšeničné mouky, kvalitního margarínu a vaječných žloutků. Pro své kvality byl oceněn národní značkou Vysočina – regionální produkt ale i Česká chuťovka 2019. Složení: pšeničná mouka 46%, rostlinný margarín 30%(rostlinný tuk palmový, rostlinný olej řepkový, voda, emulgátory: mono a diglyceridy mastných kyselin, slunečnicový lecitin, konz. látka: kyselina sorbová, reg. kyselosti: kyselina citronová, máslové aroma, barvivo: beta karoten), voda, vaječné žloutky (vaječné žloutky, konzervant: sorban draselný, reg. kyselosti: kyselina citronová), ocet, jedlá sůl
Více podrobností