Výrobky oceněné Českou chuťovkou
-
Párky Gurmán
Párky s hrubozrnnou mozaikou tvořenou libovými i tučnějšími kousky masa na řezu s jedinečným kořením. Jsou oceněny Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Bítešská klobása – TOP
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu. Má originální chuť po použité originální směsi koření, podtrženou zauzením na bukovém dřevě. Pro své nesporné kvality získala řadu ocenění, včetně prestižní České chuťovky. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Myslivecká klobása
Harmonicky kořeněná klobása se strukturovanou mozaikou a originální směsí koření. Pro svou jediněčnost získala ocenění Česká chuťovka. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Spišská klobása
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu s jemným nádechem po paprice. Vhodná i na grilování. Klobása je oceněná Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Klobása se sýrem
Jedinečná klobása s kousky sýra Eidam a vysokým podílem masa. Klobása je oceněná Českou chuťovkou. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Turistický nářez
Turistický nářez je jemnou kombinací libového masa a jedinečnou směsí koření. Tenké plátky jsou vynikající ke svačině s čerstvým pečivem a silnější plátky doporučujeme obalit v trojobalu a osmahnout dozlatova, jako přílohu doporučujeme brambory. Pro svoji jedinečnost a chuťové vlastnosti byl oceněn Českou chuťovkou 2019.
Více podrobností -
Kabanos
Kabanos s hrubozrnnou mozaikou tvořenou libovými i tučnějšími kousky masa na řezu s jedinečným kořením, vyráběný podle staré receptury. Je oceněn Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Bítešská paštika jemná
Jemná paštika, která se vyrábí podle tradičních postupů z vepřového masa, vepřových jater a sádla. Vyznačuje se velmi jemnou konzistencí a lahodnou chuťí, typickou pro ty nejkvalitnější játrové paštiky. Je oceněna Českou chuťovkou 2019.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Bítešská paštika hrubá
Hrubozrnná paštika domácího typu tvořená jemnou spojkou a hrubou vložku tvořenou vepřovými játry, vepřovým masem a speciálním kořením, které dodává výrobku nezaměnitelnou vůni a chuť. Je oceněna i Českou chuťovkou 2019.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Zabijačková paštika s brusinkami
Hrubozrnná paštika vyrobena z výběrového vepřového masa, vepřových jater, sádla a kousků brusinek. Má jemně nasládlou chuť. Je oceněna Českou chuťovkou.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Babiččina paštika
Babiččina paštika je originální bítešská paštika domácího typu hrubozrnné konzistence. Vyrábí se podle rodinné receptury z výběrového vepřového masa a vepřových jater. Vyznačuje se jedinečnou chutí prémiové paštiky. Je oceněna i Českou chuťovkou.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Paštika z pečeného masa
Hrubozrnná paštika domácího typu. Vyznačuje se vysokým podílem masa a atraktivní příchutí pečeného masa. Pro své vynikající kvality byla několikrát oceněna, jako například značkou kvality Klasa nebo Českou chuťovkou.
Našedlý povrch a paštika na vnitřní straně víčka je přirozená vlastnost výrobku a nijak neovlivňuje jeho kvalitu.
Více podrobností -
Gulášová polévka
Vyráběna podle tradiční receptury s kousky masa a brambor, dochucená česnekem a majoránkou. Je oceněná Českou chuťovkou 2019. Stačí ohřát a můžete servírovat. Porce je vhodná pro dvě osoby.
Více podrobností -
Dršťková polévka pikant
Vyráběna podle tradiční receptury z výběrových drštěk a vepřového masa. Vyznačuje se typickou chutí s jemně pikantním nádechem. Je oceněná Českou chuťovkou 2019. Stačí ohřát a můžete servírovat.
Více podrobností -
Bačovská slanina
Výběrový uzený bok té nejvyšší jakosti, se vzhledem a chutí typickými pro klasické domácí uzené. Pro svou lahodnou chuť po zauzení na bukovém dřevě byl oceněn prestižní Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Maďarská pikantní slanina
Pečlivě vybraný libový bok obalovaný v koření „pirožka“ míchaném podle tajné rodinné receptury. Pro svoji jedinečnost byl oceněn prestižní cenou Česká chuťovka.
Více podrobností -
Myslivecká klobása 250 g
Harmonicky kořeněná klobása se strukturovanou mozaikou a originální směsí koření. Pro svou jediněčnost získala ocenění Česká chuťovka. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Bítešská klobása 250 g
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu. Má originální chuť po použité směsi koření, podtrženou zauzením na bukovém dřevě. Pro své nesporné kvality získala řadu ocenění, včetně prestižní České chuťovky. Vhodná i na grilování.
Více podrobností -
Spišská klobása 270 g
Klobása s vysokým podílem masa a mozaikou tvořenou libovými a tučnými kousky masa na řezu s jemným nádechem po paprice. Vhodná i na grilování. Klobása je oceněná Českou chuťovkou.
Více podrobností -
Párky Gurmán 190 g
Párky s hrubozrnnou mozaikou tvořenou libovými i tučnějšími kousky masa na řezu s jedinečným kořením. Jsou oceněny Českou chuťovkou.
Více podrobností